Over mij

Ik ben Marian Kok. Als coach begeleid ik mensen vanuit mijn intuïtie, hart en ziel. Mijn visie is dat ieder mens vanuit zijn eigen kern het beste weet wat zijn weg is. Dat je soms een beetje dwaalt en van je pad afgaat, maar dat je met de juiste ondersteuning zelf het beste weet wat goed voor je is. Als coach loop ik op jouw pad een stukje met je mee en help ik je om te ontdekken wie je bent, waar je heen wilt met jouw leven en met het verwerken van de dingen die je in je leven hebt meegemaakt en die je nu nog belemmeren om je beste leven te leiden.

 

Mijn coachingstijl is warm en betrokken, maar vooral eerlijk en waar nodig confronterend.

 

Mijn ervaring

 

Sinds 2016 ben ik coach/counsellor. Ik ben begonnen met een opleiding tot relatiecoach.

Deze opleiding heb ik aangevuld met opleidingen in systemisch werk (familieopstellingen)

en traumatherapie (Integral Eye Movement Therapy, TFT, Brainspotting, Oldpain2go).

 

Voor ik coach werd heb ik jarenlang in het bedrijfsleven en voor de overheid gewerkt als communicatieadviseur en projectmanager. Ik trainde managementteams en heb verschillende organisaties opgezet en begeleid bij verandering en innovatie. Eigenlijk was ik toen al bezig met begeleiding en coaching van mensen. Ik werkte met vragen als 'hoe motiveer je mensen en zorg je dat zowel de organisatie, als de mensen daarin floreren?'. Deze ervaring zet ik nu als coach in om persoonlijke veranderprocessen te begeleiden, en blokkades te herkennen en te doorbreken.

Directeur van de ACC

Naast mijn werk als coach/counsellor bij Open heart coaching ben ik sinds 2018, samen met mijn zus, directeur en eigenaar van de Academie voor Coaching en Counselling (ACC).

 

De ACC biedt opleidingen aan waarin mensen hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen, en leren om anderen te begeleiden in hun proces. Met de ACC kan ik mijn missie invullen om mensen bewust te maken van wat ze op deze wereld komen doen en hoe ze anderen kunnen helpen dit voor zichzelf te ontdekken. De overname van de ACC is een droom die uit is gekomen, waarvan ik niet wist dat ik hem had.

 

Binnen de ACC richt ik me vooral op de ontwikkeling en inhoud van ons opleidingsaanbod. Ik schrijf het lesmateriaal en ontwikkel onze (nieuwe) opleidingen.