Tarieven

Sessies duren over het algemeen 1,5 uur en in sommige gevallen 2 of 3 uur (bij diepgaand traumawerk of relatiecoaching). Dit wordt per situatie bekeken en in overleg afgesproken.

 

Als richtlijn hanteert Open heart coaching de volgende bedragen:

 

Voor privé personen

€ 100,- per uur excl. BTW (21%). De sessies zijn bij Open heart coaching in Hilversum of via Skype/Zoom/Teams.

 

Voor het bedrijfsleven:

€ 150,- excl. BTW (21%) per uur, als de sessies bij Open heart coaching plaatsvinden. Wordt coaching op de werkplek gegeven, dan worden reiskosten & tijd in rekening gebracht. Desgewenst wordt een offerte gemaakt. Bij langdurigere trajecten en teambegeleiding kan een aangepast tarief worden gerekend.

Een kort intakegesprek van een half uur is gratis voor deze trajecten.

 

Speciale tarieven:

€ 65,- excl. BTW (21%) voor een coaching of counselingsessie van 1 uur voor kinderen en studenten.

Hulp aan mensen die financieel moeilijk zitten wordt niet geweigerd. In de meeste gevallen kan een soepele betalingsregeling worden getroffen en het speciale tarief voor jongeren worden gehanteerd.

Voor deze trajecten wordt geen gratis intakegesprek gevoerd. De richtprijzen zijn gebaseerd op sessies in de praktijk van Open heart coaching of via Skype/Zoom/Teams.

 

Vergoeding

Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. De kosten voor coaching en counseling zijn voor zelfstandig ondernemers wel fiscaal aftrekbaar. De kosten voor trainingen eveneens.