Relatiecoaching voor stellen

Als liefde stroomt is het het mooiste wat er is. Je vult elkaar aan, voelt je ondersteund en komt volledig tot je recht. Maar wat als dat in jouw relatie niet het geval is. Of vroeger wel, maar tegenwoordig niet meer. Je bent al een tijdje niet tevreden over hoe dingen tussen jullie gaan en er zijn patronen ontstaan waar jullie samen niet uitkomen.

In beide situaties kan relatiecoaching een oplossing bieden.

 

Misschien herken je je in (een van) onderstaande situaties:
Je zou graag het beste uit jezelf en je relatie willen halen, maar er zijn patronen ontstaan waar jullie samen niet uitkomen.


Je hebt behoefte aan meer contact en betere communicatie in je relatie, maar gesprekken lopen vaak uit op ruzie, of jullie praten helemaal niet meer met elkaar.

 

Je wil jezelf en je partner beter leren begrijpen.

 

Je wil graag beter omgaan met issues in je relatie of op een andere manier met elkaar communiceren.

 

Je partner is vreemdgegaan en je weet niet of en hoe jullie nu verder moeten.

 

Er heeft zich een grote verandering voorgedaan (een life-event) en je relatie staat hierdoor erg onder spanning. (Denk bijvoorbeeld aan rouw na overlijden van een dierbare, ongewenst kinderloosheid, verlies van werk.)

 

Jullie seksleven staat al lange tijd op een laag pitje en dat leidt tot spanning. Of jullie seksuele behoefte ligt erg ver uit elkaar en jullie komen er niet uit.

 

Je wil samen met je partner onderzoeken hoe jullie kunnen toewerken naar een open relatie (polyamorie).

 

Of wil je onderzoeken in hoeverre je je leven nog wilt delen met je partner?

Verdieping in je relatie

Zijn jullie op zoek naar meer verdieping of verbreding in je relatie?

Wil je onderzoeken wat je elkaar te brengen hebt en hoe je (nog) meer uit je relatie kunt halen?

 

Ik kan jullie helpen om samen te kijken naar wat je elkaar te brengen hebt en wat er nodig is om samen de leukste mensen te worden die je in potentie kunt zijn.

 

 

 

Hoe kan ik jullie helpen?

In mijn coaching gebruik ik verschillende technieken om inzicht te krijgen in de patronen in jullie relatie en deze te veranderen/verbeteren. Ik maak hierbij onder andere gebruik van communicatietechnieken als geweldloze communicatie, EFT en systemisch werk (familieopstellingen).

 

Samen kijken we wat er nodig is om jullie relatie te verbeteren en nieuwe wegen in te slaan.